Promotievideo


Maatschap Enthoven

Promotievideo laten maken?

Video, het middel voor promotie

Promoten van diensten, je bedrijf of een evenement. Promotievideo’s zijn het middel voor een succesvolle advertentie. Ga voor een uniek concept van AC Productions en geef je advertentie een boost.

Een promotievideo kan zo uniek worden als jezelf voor ogen hebt. Ga jij voor een tv-spotje of hou je de productie liever kleiner? Door het brede karakter van een promotievideo kan je alle kanten op.

Waarom een video als promotie?

Interactie

Video heeft de kracht om meer interactie te generen dan bijvoorbeeld tekst. Video genereert twaalfhonderd procent meer interactie dan tekst en afbeeldingen samen.

Conversie

Video verhoogt je conversie. Een (potentiële) klant zal tot wel twee keer sneller geneigd zijn om tot kopen over te gaan als er een video van jouw evenement of dienst is toegevoegd.

Uniek

Jouw dienst, evenement of bedrijf heeft natuurlijk haar eigen unieke verhaal. Kies daarom voor een videoconcept van AC Productions met hetzelfde unieke karakter. Zo val je op bij de doelgroep en behaal je jouw doelen.

Diversiteit

Het is belangrijk om je doelgroep een gevarieerd aanbod te doen in content. Een deel kijkt liever een video dan dat hij de informatie leest. Een ander deel luistert liever naar jouw boodschap. Ga voor een combinatie van beeld, een voice over en ondertiteling om jouw boodschap voor iedereen toegankelijk te maken.

Branding

Video is de manier om je bedrijf te branden en daarmee toegankelijker te maken. Het geven van een gezicht aan je bedrijf zorgt voor een persoonlijkere connectie met je doelgroep. Het imago kan dus worden versterkt in een videoproductie naast dat er promotie gemaakt wordt.

Emotie

Beeld in combinatie met muziek of een voice over roept meer emotie op dan andere advertentiemogelijkheden zoals tekst. En wat wil je nou liever dan een blije en geïnteresseerde doelgroep?

Wat kost het maken van een promotievideo?

Wij snappen dat je graag wilt weten waar je qua kosten aan toe bent. Het mooie van ons werk is de diversiteit die elke productie geeft. Geen een productie is hetzelfde. De prijs voor een productie is sterk afhankelijk van uw wensen. 

De prijs van een promotievideo start vanaf €1200. Om je van een specifiekere prijs te voorzien maken wij graag een offerte. AC Productions kijkt graag mee naar de mogelijkheden.