Bedrijfsfilm


Lowietje Lisse

Een bedrijfsfilm laten maken?

Vertaal uw bedrijfsverhaal in beeld!

Bedrijfsfilm laten maken? dit is een goede manier om meer naamsbekendheid te creëren en een band op te bouwen met (potentiële) klanten. Door op een onderscheidende manier een merkverhaal te produceren zal uw bedrijf beter onthouden worden.

AC Productions hecht veel waarde aan het persoonlijke verhaal. Elk bedrijf heeft zijn eigen doelen, verhaal en motivatie. Elke ondernemer is tenslotte uniek dus waarom zou u productie dan een standaard video moeten zijn? Samen met u creëeren wij een video die de doelgroep aanspreekt en uw bedrijf laat groeien.

Waarom een bedrijfsvideo laten maken?

Connectie

Wanneer je iets extra's toevoegt aan je website zoals video zal de bezoeker langer op je website blijven. Je hebt dan de interesse opgewekt. Door video te gebruiken maak je verbinding met potentiële klanten.

Bedrijfsverhaal

Jouw verhaal onderscheid je van de concurrent. Waarom zou een potentiële klant met jouw bedrijf in zee moeten gaan? Het is vaak een proces van vertrouwen. Door jouw verhaal zullen klanten eerder tot aankoop over gaan.

Naamsbekendheid

Videomarketing blijft groeien in populariteit. Steeds meer is je doelgroep online te vinden. Gebruik maken van video is de manier om je naamsbekendheid te vergroten.

multifunctioneel

Gebruik je bedrijfsvideo op je website, plaats het op sociale media , verstuur hem in een nieuwsbrief of vertoon het in je winkel. Video kan op verschillende platformen voor veel traffic zorgen.

Overtuigend

Het kan de laatste motivatie zijn die een potentiële klant nodig heeft. Als klant wil je er zeker van zijn dat je met een betrouwbare partij handelt. Content over jouw bedrijf kan de doorslaggevende rol spelen.

Deelbaar

Een video over je bedrijf deel je natuurlijk op je sociale media kanalen. Video's worden veel vaker gedeeld online dan bijvoorbeeld tekst of foto's.

Wat kost het maken van een bedrijfsvideo?

Wij snappen dat u graag wilt weten waar u qua kosten aan toe bent. Het mooie van ons werk is de diversiteit die elke productie geeft. Geen een productie is hetzelfde. De prijs voor een productie is sterk afhankelijk van uw wensen. 

De prijs van een bedrijfsvideo start vanaf €1.000,-. Om u van een specifiekere prijs te voorzien maken wij graag een offerte. AC Productions kijkt graag mee naar de mogelijkheden.