Animatie


Velota zonwering

Een animatie laten maken?

Van schets tot eindproduct

Een animatie is een helderde en duidelijke vorm van video om je verhaal over te brengen bij de doelgroep. Het is uitermate geschikt voor een instructievideo of als social media content.

Toch is er ook een andere vorm van animatie die bij AC Productions veel aangevraagd wordt. Het animeren van jouw logo. Bijvoorbeeld voor branding aan het begin van je video of als intro voor een Youtube kanaal. Ook voor deze animaties ben je bij AC Productions aan het goede adres.

Waarom een animatie?

Tijdloos

Grafische beelden zijn meestal wat tijdlozer van karakter. Waarbij video herkenbare elementen kan bevatten zoals in deze tijd spatschermen of mondkapjes. Aan deze elementen kan je de tijd herkenen waarin de video is gemaakt. Animatie is dus voor een langere tijd in te zetten.

Huisstijl

Animatie is uiterst geschikt om jouw huisstijl te versterken. Boost de herkenning van je merk door gebruik te maken van dezelfde kleuren, lettertypes en iconen. Maak van jouw animatie het gezicht van de huisstijl.

Duidelijk karakter

Animatie heeft een duidelijk karakter. Het is uiterst geschikt om complexere processen uit te leggen. De combinatie van beeld en een uitleggende voice over werkt verduidelijkend. Tevens is de informatie natuurlijk ten alle tijden terug te kijken.

NO LIMIT

De mogelijkheden van animatie zijn eindeloos. Er is geen limiet aan wat je kan laten zien in een animatie. Je kan gerichter je boodschap vertellen zonder ook maar een draaidag te hebben gehad.

Animatie kan altijd

Het produceren van een animatie kan altijd doorgaan. Slecht weer en andere externe factoren kun je buitenspel zetten. Een goede kop koffie, creativiteit en een laptop is alles wat er nodig is om de productie draaiende te houden.

Multi inzetbaar

Je animatie in meerdere landen inzetten? Laat een voice over in verschillende talen inspreken. Op deze manier is je animatie snel klaar om ook in andere landen ingezet te worden zonder telkens een nieuwe animatie te maken.

Wat kost het maken van een Animatie?

Wij snappen dat je graag wilt weten waar je qua kosten aan toe bent. Het mooie van ons werk is de diversiteit die elke productie geeft. Geen een productie is hetzelfde. De prijs voor een productie is sterk afhankelijk van uw wensen. 

De prijs van een bedrijfsvideo start vanaf €1200. Om je van een specifiekere prijs te voorzien maken wij graag een offerte. AC Productions kijkt graag mee naar de mogelijkheden.