Aftermovie


Meerlive Young

Een aftermovie laten maken?

Breng de sfeer van je evenement over op beeld

Een aftermovie laten maken is de manier om een band te creëren met je bezoekers en herinneringen te herbeleven. Investeer in de toekomst van jouw evenement door middel van video. Gebruik je video als promotie voor het volgende jaar en geef je bezoekers van dit jaar iets terug. 

AC Productions begrijpt dat u evenement afhankelijk is van sponsoren. Trek nieuwe sponsoren met een aftermovie en zet je huidige sponsoren in de schijnwerpers.

Waarom een aftermovie?

PROMOTIE

Gebruik een aftermovie het volgende jaar om je evenement te promoten. Video kan de sfeer van het evenement als geen ander weergeven. Investeer in de toekomst van je evenement met video.

Trekt nieuwe sponsors

Met meer sponsors kan je evenement blijven groeien. Een aftermovie is het middel om nieuwe sponsors te overtuigen om jouw evenement te sponsoren. Tevens is een aftermovie de perfecte manier om je huidige sponors te bedanken.

Herinnering

Voor vele zal jouw evenement een herinnering zijn om nooit te vergeten. Video stimuleert deze herinneringen. Laat je evenement niet vergeten worden.

Social content

Gebruik je aftermovie als sociale media content om een connectie te behouden met je bezoekers. Het inzetten van delen van de video naar de aanloop van het evenement in het volgende jaar kan de conversie sterk verhogen.

Community

Verbind je doelgroep en maakt van je bezoekers een community. Door een aftermovie roep je herinneringen op die ook onderling gedeeld zullen worden. Hiermee wordt de band tussen je bezoekers hechter waardoor ze sneller terug zullen keren naar je evenement.

Deelbaar

Omdat een deel van de kijkers van de video op je evenement is geweest zullen deze sneller overgaan tot interactie. Zij zullen bijvoorbeeld sneller geneigd zijn om de video te delen. Dit kan een enorme boost geven aan de bekendheid van je evenement.

Wat kost het maken van een aftermovie?

Wij snappen dat je graag wilt weten waar je qua kosten aan toe bent. Het mooie van ons werk is de diversiteit die elke productie geeft. Geen een productie is hetzelfde. De prijs voor een productie is sterk afhankelijk van uw wensen. 

De prijs van een bedrijfsvideo start vanaf €1000. Om u van een specifiekere prijs te voorzien maken wij graag een offerte. AC Productions kijkt graag mee naar de mogelijkheden.